Håll utkik efter login till nya sidorna…

Fråga

Du kommer snart att få dina inloggningsuppgifter till de nya sidorna för va-planering utskickade.

Vad tycker du?
Vi är självklart glada att alla våra ämnesområden, små avlopp, dagvatten och va-planering får ”samma kostym” under VA-guiden. Som redaktör är jag nyfiken på vad du tycker om de nya sidorna när de har kommit på plats. Saknas något eller har du någon bra idé som borde lyftas på webben? Skriv till mig, eller varför inte ta upp telefonen och ring ett hederligt gammalt telefonsamtal, mina kontaktuppgifter hittar du här. Skulle du även ha vägarna förbi Uppsala är du alltid välkommen in på redaktionen för ett ”VA-samtal”. Jag bjuder på kaffe!

Vid mer specifika frågor om medlemskap och login skriver du till Emmelie.

Av Marie Strand 13 februari 2018

Du kan inte kommentera.