Nu är det dags för de nya sidorna för va-planering!

Nya-VAPG_w1000De nya medlemssidorna för dagvatten och va-planering är på gång. Vi håller just nu på att flytta över innehållet från dagvattenguiden och va-planeringsguiden till egna flikar under vaguiden.se

Introduktionsfilm
De nya sidorna för va-planering är uppbyggda på samma sätt som sidorna för Små avlopp som lanserades i september förra året. Ta gärna en titt på instruktionsfilmen för just Små avlopp, i väntan på en specifik introduktion till sidorna för va-planering. Vi tänker att du också är så nyfiken på vårt nya utseende att du kollar runt på egen hand.

Vad flyttas över?
Nästan allt material från de gamla sidorna flyttas över. Vissa saker kan dock fattas i början men vi kommer att jobba löpande med att förbättra sidorna. Startsidan ger en sammanfattning av de senaste inläggen. Som vanligt är vissa delar öppna för alla medan andra kräver att du är medlem och loggar in.

Ämnessidor
På medlemssidorna finns som tidigare, våra funktioner Fråga experten och Publikationer. En nyhet för att underlätta för dig som medlem är att vi har skapat olika ämnessidor där vi samlat information specifikt för:

  • Gemensamhetsanläggningar
  • 6§ LAV
  • Kretslopp
  • Omvandlingsområden
  • Va-kommunikation
  • Va-planer

Fortsättning följer…

Av Marie Strand 13 februari 2018

Du kan inte kommentera.